Ik ben Marilyn!

Vond je dit artikel goed en wil je anderen het ook laten lezen? [juiz_sps buttons="facebook, twitter, google, linkedin, mail"]

Marilyn

Ik ben Marilyn en ik ben 25 jaar.

In 2007 ben ik gestart met Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool Groningen en ben in 2011 cum laude afgestudeerd.

Ondertussen heb ik hier en daar gewerkt, maar ben ook samen met mijn vriend op wereldreis geweest. Australië, Fiji en Amerika heb ik in 2012 bezocht voor een totale periode van 3,5 maand. Fantastisch!

 

Waarom HBOStatistiek.nl?

Tijdens en na mijn afstuderen als toegepast psycholoog ben ik een aantal keer benaderd met vragen over statistiek en voor bijles. Ook merkte ik tijdens de werkcolleges dat het voor sommigen gewoonweg té snel ging, waardoor sommigen al na de eerste les de draad compleet kwijt waren. Omdat je statistiek toch echt moet halen voor het behalen van je diploma, wil ik iedereen die moeite heeft met HBO statistiek graag helpen. Stap voor stap en op je eigen tempo. Daarom heb ik HBO statistiek opgesteld, zodat je meer inzicht krijgt in de statistische toetsen en met zelfvertrouwen richting het tentamen gaat.

 

Ik hoop dat mijn website je verder helpt met je statistiek vragen! Kijk bijvoorbeeld eens bij de verschillende artikelen.

 

Groetjes,

      Marilyn

In 60 sec de juiste toets kiezen

 

 

Reacties zijn gesloten.